Temaresor 2017

YOGA & SPARESA oktober 2018
KLASSIKER! För 7-e året i rad kommer vi att starta upp dagen med ett skönt kundaliniyogapass som väcker kropp och sinne. När vi börjar vår dag med yoga och meditationsätter vi energin för resten av dagen, som gör att vi kan tillgodogöra oss äkta spaupplevelser på bästa sätt. Utöver allt det goda som morgonyoga innebär fyller vi detta spapaket även med en dags längre vandring och även den senaste favoriten i repris -  ett pass med frigörande dans.

I detta paket ingår: 4 nätter på Spa Resort Priessnitz (del i dblrum), 4x halvpension, välkomstdrink, badrock på rummet, 5 spabehandlingar, 4 morgonyogapass, 1 kvällspass med frigörande dans, guidade utevistelser, transfer och reseledarservice. Boka senast den 15 augusti. 

FIT&ACTIVE - ny chans - sommaren 2018 
NYHET! Inled sommaren på det mest optimala sättet - genom att dagligen röra på dig både inne och ute i friska luften! Under trygg ledning av svensk- och tjeckisktalande reseledare får du vandra i en fantastisk bergsnatur på mellan 600-1400 m.ö.h. Du får dricka färskt källvatten, njuta av vackra vyer och flera härliga spabehandlingar efteråt. Varje dag får du unna dig gott om vila och återhämtning, samt god mat och dryck, allt för att komma i form lagom till midsommaren. Passar även för barnfamiljer!

I detta paket ingår: 5 nätter på Priessnitz Spa Resort (del i dblrum), 5x halvpension, välkomstdrink, 5 spabehandlingar och aktiviteter, daglig entré till gym eller simbassäng, 1 heldags- och 3 halvdagsvandringar, transfer och reseledarservice.
Skicka din intresseanmälan till gabriella@czechspatours.se

KÄRLEKSSPA - ny chans - våren 2018
NYHET! Kombinera en ljuvlig, sinnlig spaupplevelse med aktiviteter för fördjupad kärlek, intimitet och sexualitet. Vår intention med denna sparetreat för par är att bidra till nyutforskande och kärleksfrämjande möten i en avslappnad, vacker och inspirerande miljö. Inled sommaren med en hälsosemester på tu man hand!

I detta paket ingår: 5 nätter på Priessnitz Spa Resort (del i svit), 5x halvpension, välkomstdrink, 4 spabehandlingar inkl. aroma-parmassage och egen tid tid i jacuzzi, kärlekskurs för par 4x2h, transfer samt reseledarservice.
Skicka er intresseanmälan till gabriella@czechspatours.se

DRÖMSPA - ny chans - sommaren 2018
FAVORIT! Under en härlig sommarvecka med drömtolkning som tema kombinerar vi äkta spa med ett aktivt drömsarbete. Vi använder olika tekniker för att förstå våra drömmar på ett djupare plan. Vi fokuserar på att stärka kraften inom oss genom att "drömma fram", dvs skapa vår verklighet i den riktning vi verkligen önskar. 

I detta paket ingår: 7 nätter på Spa Resort Priessnitz (del i dblrum), 7x halvpension, välkomstdrink, 6 spabehandlingar, badrock på rummet, drömkurs 6x2h, entré till grottorna, guidade utevistelser, transfer och reseledarservice.
Skicka din intresseanmälan till gabriella@czechspatours.se