Temaresor 2018

YOGA & SPARESA, 10-14 oktober 2018
KLASSIKER! För 7-e året i rad kommer vi att starta upp dagen med ett skönt kundaliniyogapass som väcker kropp och sinne. När vi börjar vår dag med yoga och meditation sätter vi energin för resten av dagen, som gör att vi kan tillgodogöra oss äkta spaupplevelser på bästa sätt. Utöver allt det goda som morgonyoga innebär fyller vi detta spapaket även med en dags längre vandring och även den senaste favoriten i repris -  ett pass med frigörande dans.

I detta paket ingår: 4 nätter på Spa Resort Priessnitz (del i dblrum), 4x halvpension, välkomstdrink, badrock på rummet, 5 spabehandlingar, 4 morgonyogapass, 1 kvällspass med frigörande dans, guidade utevistelser, transfer och reseledarservice. Boka senast den 15 augusti. 

FIT&ACTIVE, juni 2018 
NYHET! Inled sommaren på det mest optimala sättet - genom att dagligen röra på dig både inne och ute i friska luften! Under trygg ledning av svensk- och tjeckisktalande reseledare får du vandra i en fantastisk bergsnatur på mellan 600-1400 m.ö.h. Du får dricka färskt källvatten, njuta av vackra vyer och flera härliga spabehandlingar efteråt. Varje dag får du unna dig gott om vila och återhämtning, samt god mat och dryck, allt för att komma i form lagom till midsommaren. Passar även för barnfamiljer!

I detta paket ingår: 5 nätter på Priessnitz Spa Resort (del i dblrum), 5x halvpension, välkomstdrink, 5 spabehandlingar och aktiviteter, daglig entré till gym eller simbassäng, 1 heldags- och 3 halvdagsvandringar, transfer och reseledarservice.
Skicka din intresseanmälan till gabriella@czechspatours.se